Σήμερα Τρίτη 05 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:30 συνήλθε σε σώμα και συνεδρίασε στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ρόδου η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών που ορίστηκε για την ανάθεση της διεξαγωγής οργανωμένης εκπαιδευτικής εκδρομής 2ήμερης διάρκειας στη Νίσυρο (επαναπροκήρυξη) με παρόντες τους κάτωθι :

1. Καραγιάννη Βασίλειο, Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ρόδου, Πρόεδρος

2. Αργυροπούλου Δήμητρα, μέλος, αρχηγός εκδρομής

3. Κρομμύδα Ευαγγελία, μέλος, συνοδός εκδρομής

4. Καννάη Αναστασία, μέλος, συνοδός εκδρομής

5. Καψαλάκη Ιωάννα, μέλος, Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου

6. Κωστάκη Γεωργία, μέλος Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου

7. Παπαφίγκου Μαριλένα, μέλος, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Η Επιτροπή προχώρησε στη διαδικασία αξιολόγησης ως εξής: Κρίνοντας καθ’όλα νόμιμη τη διαδικασία προκήρυξης της εκδρομής και σύμφωνα με την Υ.Α 20883/ ΓΔ4 /13.2.2020 που αφορά τις εκδρομές – μετακινήσεις μαθητών και αφού παρέλαβε μία (1) προσφορά από το πρακτορείο Sais Travel

αποφάσισε ομόφωνα:

να κάνει αποδεκτή την προσφορά του πρακτορείου Sais Travel.

Συγκεκριμένα η προσφορά προβλέπει:

· Μεταφορά 34 μαθητών και 3 συνοδών εκπαιδευτικών από τη Ρόδο προς τη Νίσυρο. Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, μετακινήσεις στη Νίσυρο και επιστροφή από Νίσυρο προς Ρόδο.

· Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις ακριβείς ημέρες και ώρες , όπως είχε ζητηθεί στην επαναπροκήρυξη. Η αναχώρηση θα γίνει από το λιμάνι της Ρόδου την Τετάρτη 24-04-2024 και ώρα 08.00 π.μ. με το καταμαράν της εταιρείας DODECANISSOS SEAWAYS και άφιξη στο λιμάνι της Νισύρου στις 10.35 π.μ. Η επιστροφή θα γίνει την Παρασκευή 26-04-2024 και ώρα 04.35 π.μ. από το λιμάνι της Νισύρου με το πλοίο BLUE STAR PATMOS με προορισμό τη Ρόδο.

· Η διαμονή θα γίνει στο 3* ξενοδοχείο PORFYRIS, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού. Οι μαθητές/τριες θα διαμένουν σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, οι συνοδοί εκπαιδευτικοί σε μονόκλινα και θα συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.

· Κόστος για κάθε μαθητή/τρια 109 ευρώ. Δε συμπεριλαμβάνονται έξοδα διατροφής και εισιτήρια εισόδου σε μουσεία.

· Οι μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα γίνονται με μισθωμένο πούλμαν, το οποίο θα είναι στη διάθεση μαθητών/τριών & συνοδών κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα. Το πούλμαν θα διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη ελληνική νομοθεσία προδιαγραφές (έγγραφα καταλληλότητας του οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενο κλπ.).

Για τούτο συντάχτηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται, όπως ακολουθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καραγιάννης Βασίλειος

Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Ρόδου

Φυσικός

ΤΑ ΜΕΛΗ

Αργυροπούλου Δήμητρα

Κρομμύδα Ευαγγελία

Καννάη Αναστασία

Παπαφίγκου Μαριλένα

Κωστάκη Γεωργία

Καψαλάκη Ιωάννα

Views: 19

ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ : Για επαναπροκήρυξη μετακίνησης στη Νίσυρο