Στις 03-04-2024 οι μαθητές/τριες των τμημάτων Α5, Β3 και Γ2  παρακολούθησαν ομιλία από την κυρία Νικολάου Αγγελική, τεχνολόγο-αρχιτέκτονα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με θέμα:<<Ψηφιακές δεξιότητες: κλειδί για την εκπαίδευση, την εργασία και τη ζωή>>. Η κυρία Νικολάου αναφέρθηκε στις ψηφιακές δεξιότητες του 21ου αιώνα καθώς και στους τρόπους με τους οποίους οι μαθητές/τριες μπορούν να βελτιώσουν την εξοικείωσή τους με τα ψηφιακά εργαλεία.

    Παράλληλα επεσήμανε πώς η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας επιφέρει μεγάλες και εντυπωσιακές αλλαγές στο περιεχόμενο και στην οργάνωση της εργασίας και δημιουργεί <<επαγγέλματα του μέλλοντος>>.

    Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Νικολάου Αγγελική που ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη προθυμία στο αίτημα του σχολείου μας, τους/τις συνοδούς εκπαιδευτικούς Αγγελή Χριστίνα, Γεωργιάδου Μαρία, Ορφανού Καθολική, Πάχου Χριστίνα και Στυλιανίδη Αθανάσιο για τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης και φυσικά τους μαθητές/τριες μας για το ενδιαφέρον και την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν.

Views: 22

ΔΡΑΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ